Jenny en Amy

Jenny en Amy

zondag 17 april 2011

Ding 30+ Promofilm Bibliotheek Kennemerwaard

Om deze cursus leuk af te sluiten hebben Erica, Anita en ik een promofilmpje gemaakt voor bibliotheek Kennemerwaard, waarbij we werden geïnspireerd door de Coca-Cola reclame Open Happiness.
Er ging veel tijd in zitten en soms kwam er rook uit m'n oren, als niet alles ging met het bewerken van het filmpje en het erop zetten van de stem, de muziek en de materialen op het juiste tijdstip zoals het bedoeld was.
En het op YouTube zetten ging pas na het overzetten van het bestand op Mediaplayer met dank aan Jenny, die zorgde dat de rook om m'n hoofd weer verdween.
Maar heel leerzaam,leuk om te doen en leuk om samen met Erica en Anita de materialen uit te zoeken en samen de door Anita zelfgemaakte foto's uit te zoeken die het mooist waren, die vervolgens door Erica in Movie Maker werden gezet. Een goede samenwerking weer, in navolging van de screencast waar we ook zo trots op zijn.
Ik ben blij dat ik deze verdiepdingencursus heb gevolgd en weer tot een goed einde heb gebracht, met dank aan m'n medeverdiepdingers.

En nu het filmpje:

3 opmerkingen:

  1. Super gaaf dat jullie met elkaar een filmpje hebben gemaakt. Kunnen we mooi gebruiken voor KW. Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb genoten van dit ijverige stukje werk. Creatief met een hoop kwinkslagen. Angel liet het me trots zien en heb het ook vertoond tijdens de afsluitende bijeenkomst van 23Dingen. Een waardige afsluiter van de VerdiepDingen. Hulde Hilde!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zag hem nu pas. Wat een leuk filmpje!!!!

    BeantwoordenVerwijderen