Jenny en Amy

Jenny en Amy

zaterdag 17 november 2012

10 Verdiepdingen - Bloggen


Het is alweer een tijdje geleden dat ik geblogt heb en ik heb nu de lay-out weer eens aangepast. Leuk om te doen. Er zijn nu ook meer mogelijkheden om mijn lay-out aan te passen dan toen ik begon met bloggen. Ik hou van alle seizoenen, dan is het ook leuk om dat per seizoen te laten zien in de lay-out.

Rob Coers vraagt naar wat ik tot nu toe gedaan heb met de zaken die ik tot nu toe geleerd heb in de 23 dingen. Ik maak voornamelijk gebruik van de social media, het online opslaan van foto's en de kantoortoepassingen met google docs.

Rob vraagt ook wat ik graag zou willen realiseren. Dat is een taalcafé! Dat had ik als afstudeeropdracht op de opleiding Frontoffice medewerker en dat mag ik ook gaan realiseren. Een taalcafé, een plek voor ontmoeting en debat voor mensen die de Nederlandse taal niet als moedertaal hebben. Onder het genot van een kopje koffie of thee in contact komen met anderen om samen de Nederlandse taal te oefenen. Hier wil ik ook de social media bij inzetten, middels Facebook.

De bibliotheek mag wat mij betreft nog actiever worden op Facebook en ook Twitter.
En Twitter, daarover gaat mijn volgende blog.

1 opmerking: