Jenny en Amy

Jenny en Amy

donderdag 18 maart 2010

Ding 4 en Ding 5 RSS-feeds

Ding 4 gaat over het leven eenvoudiger maken met RSS, wat volgens Wikipedia ook Really Simple Syndication betekent. En Ding 5 over het vinden van RSS-feeds. Als ik de RSS-feeds op hyves bekijk, blijk ik onbewust toch al veel gebruik te maken van RSS-feeds.
Maar of het mijn leven eenvoudiger maakt........

Ik was vanochtend een stuk aan het fietsen op de racefiets met dit mooie lenteweer. Zeker weten dat deze fiets mijn leven eenvoudiger maakt dan de RSS feeds op de computer.

Ik ga nog ff door zoeken naar nog meer RSS-feeds, waar ik misschien mijn leven toch wat eenvoudiger mee kan maken, wie weet.

3 opmerkingen:

 1. Hallo Hilde,
  Enthousiast en vooruitstrevend als altijd.
  Veel plezier met alle dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hilde,
  Wat ga je weer snel!! Ik heb nog maar net door hoe ik moet starten en jij ben al bij ding 4+5. Trek die skeelers maar uit en ga de verdere weg wandelen over het net.
  Mooie foto's heb je er trouwens opstaan! Succes verder.
  Stekelroosje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heb je RSS feed van onze eigen site al gevonden? En de feeds van je collega-bloggers? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuw gepubliceerde berichten, zonder dat je elke keer ieder blog hoef te bezoeken om te kijken of er nog nieuws is. Wanneer je straks werkt met netvibes of Igoogle gaat dat je digitale leven wel veel makkelijker maken!

  BeantwoordenVerwijderen